Sanne

Instruktörselev: Sanne

 

Efter 24 år av längtan fick jag äntligen min egna hund. Precis som alla andra hundägare var jag i behov av hjälp av någon som kunde ta hand om min hund de dagar jag var iväg. Jag anlitade en tjej som jobbade som hundrastare och det är egentligen här allting började. Jag hade under många år letat efter en utbildning med djur och specifikt hund men inte hittat någon som passade mig. Kan man jobba som hundrastare?! Ett halvår senare sitter jag på ett flygplan med min hund och två nyfunna vänner, åker halva jordklotet runt för att gå kurs hos Cesar Millan. Det blev en resa jag kommer minnas för livet!

Något år senare tog jag mod till mig och startade upp mitt egna företag. Nu var jag alltså hundrastare på heltid och fick träffa den ena hunden efter den andra och alla med olika behov. Längtan efter mer kunskap ökade och jag åkte på olika kurser landet över.

Vid det här laget hade jag två egna hundar, utökat företaget och jobbade nu också med privata konsultationer och anställt en tjej som hjälpte mig rasta fler hundar. Våren 2019 tog jag även steget tillsammans med en nära vän att starta egna hundkurser. Samtidigt kände jag att jag sällan gjorde roliga saker tillsammans med mina egna hundar. Därför bestämde jag mig för att gå grundkursen hos Martin då jag hört gott om honom och hans kurser. Sagt och gjort, vi fick en lärorik och rolig kurs tillsammans! Efteråt frågade Martin mig om jag ville börja som elev hos honom och jag tackade Ja!

Hösten 2019 började jag som elev. Jag ser enormt mycket fram emot att lära mig mer om hund men framförallt hur jag på bästa sätt förmedlar kunskapen till er hundägare så att ni ska kunna nå era mål.

 

Vi ses!

//Sanne